Komfort & bekvämlighet

 

Komfort & bekvämlighet

October 24, 2010 in Trimranupplevelse, by / 0 Comments

Tidigare har flerskrov kommit med en baksida, bekvämligheten har fått stå tillbaka för seglingsegenskaperna. Med Dragonfly behöver du inte längre välja mellan komfort eller seglingsupplevelse, det finns rum för båda. Trimaransegling har plötsligt blivit ett alternativ även för familjer och andra som uppskattar att bo lite bättre.

Båtarna har ståhöjd och bekväma sängplatser. Sängarna är alla över 2 meter och det finns fem st i Dragonfly 28 respektive sex eller sju st i Dragonfly 35 (beroende på modell). Det finns åtta sittplatser i salongen, separat toalett, ett funktionellt kök och ett väl tilltaget kylskåp.

Det stora sitbrunnskapellet ger ett extra rum och näten kan användas som soldäck eller lekyta för barnen.

Dessutom är det väldigt bekvämt att segla utan att det lutar!

Created with Admarket’s flickrSLiDR.


Comments are closed.