Gransegel ” ett levande segelmakeri”

 

Gransegel ” ett levande segelmakeri”

November 21, 2012 in Community, by / 0 Comments
Gransegel ” ett levande segelmakeri”

Välkommen till ett levande segelmakeri.

Kom till Gransegel och besök ett riktigt segelmakeri där våra erfarna segelmakare färdigställer allt från små jollesegel, storsegel till sextiofotare och allt däremellan. Vi producerar allt från långlivade jordenruntsegel, till extrema racingsegel. Det här ger dig en unik valfrihet, men valfriheten kan även orsaka förvirring då det finns mängder av material och tillverkningsmetoder; membransegel, panelsegel, stringsegel, konventionella dacronsegel, laminat, aramid och kolfiberduk m.m.
Men ta det lungt – Du får ta del av all vår erfarenhet och kunskap vi skaffat oss från 47 år i branschen. När vi förhört oss om dina seglingsvanor, förväntningar och budget, presenterar vi det alternativ som passar dig bäst.

 

Mer info

 


Comments are closed.