Dragonfly Båtpool 2018

 

Dragonfly Båtpool 2018

September 20, 2017 in Nyheter, Slider_home, by / 0 Comments
Dragonfly Båtpool 2018

Dragonfly båtpool – Dela båt och dela kostnaderna

Vi får löpande många frågor om det går att hyra en dragonfly eller andra tidseffektiva upplägg med bra finansiering. Inför nästa säsong provar vi ett upplägg som vi kallar Dragonfly Båt pool vilket bygger på ett medlemskap där du får tillgång till en fullt utrustad Dragonfly 28. Du får möjlighet att boka upp till 20 dagar under säsongen och behöver inte fundera på vinterförvaring och sjösättning / upptagning utan bara boka och åka ut till båten och segla. När du kommer i hamn så städar du båten och åtgärdar eventuella skador alternativ rapporterar till vår serviceman.

 

Vad kostar det att äga en Dragonfly 28 om man har en del i lån ?

Utgift Egen båt
Sommarplats    8.000kr
Vinterplats  16.000kr
Försäkring    9.000kr
Motorservice    3.500kr
Bottenfärg,vax,etc    4.000kr
Lån och amortering 43.680kr
Omkostnader /Slitage 10000kr
Summa ca 90 000 sek

 

Vårt upplägg är att ett medlemskap kostar 75 000 sek / år med en bindningstid på 1-2 år med en deposition på 40 000 Sek. Antalet medlemmar per båt är max 4st.

Priserna är inklusive moms och inga andra avgifter tillkommer. Båtplats, vinterförvaring, service, underhåll, försäkring, båtens utrustning och båtkurserna är inkluderade. Depositionen återfås vid eventuellt avslutande av medlemskap.

För företag erbjuder vi även andra upplägg. Kontakta oss för mer information!

Hur fungerar bokningen?

Vår bokningsmodell är anpassad till hur dagens båtliv ser ut. De flesta vill komma ut på sjön ofta och stannar inte ute så långa perioder.”

Man kan boka 10 dagar i taget. Dagarna kan fördelas på en, två eller tre bokningar åt gången. När man påbörjat sin första bokade dag kan man boka upp en ny dag, och så vidare. Det finns ingen begränsning på antal bokade dagar eller tillfällen per säsong.
Vi tillämpar även “sista-minuten-bokningar” som innebär att man alltid kan boka de närmaste 3 dygnen utan begränsning av de andra bokningsreglerna.

På så sätt blir inte hela säsongen uppbokad direkt och det blir även möjligt att boka med kort varsel.

Hör gärna av er med synpunkter och frågor

Jesper Bremme 0705986668 jesper@dragonflysverige.se


Comments are closed.