Dragonfly 35

Om Dragonfly 28 är den ultimata multifunktions-trimaranen med smarta lösningar på liten yta så är Dragonfly 35 trimararanen utan kompromisser. En fantastisk båt för dig som vill segla längre turer eller på havet och med sina 35 fot ger den plats för allt du behöver.

Dragonfly 35 har full ståhöjd (1.94 m) och sex sovplatser. Längst fram finns en fullstor separat förpik med klädskåp och golvyta och intill denna en bred toalettsektion med dusch och skåp. Salongen har ett stort och funktionellt kök med spis med dubbla plattor, ugn och förvarning. Runt bordet finns 8 sittplatser där man sitter högt med bra utsikt. Akterut finns en relativt stor navigeringsplats och kabinen längst bak har en dubbelbädd på 2 x1.5 meter.

Dragonfly 35 kommer med roder som standard och ratt som tillval. Smarta detaljer gör att alla tampar är lättåtkomliga, sittbrunnen är rymlig och en targabåge (GRP) är monterad längs aktern, vilket ger bra komfort och säkerhet för rorsman.

En 30 hk inombordsmotor (diesel) med saildrive  är smart placerad i ett separat utrymme vilket gör att båten, liksom 28:an med utombordsmotor, ändå kan lägga till på stranden. Sidoskroven ger utrymme för extra segel, ihopfällbara cyklar och allt du kan tänkas behöva ta med dig på semestern. Det finns t o m tillvalet att kunna packa en fullstor kajak eller surfbräda, vilket gör Dragonfly 35 till en riktigt rolig båt med mycket leksaker ombord!

För att underlätta hanteringen kan Dragonfly 35 också erbjudas med elektriska vinschar, bogpropeller och ett flertal andra elektroniska finesser.

Under båtmässan Boot 2008 i Düsseldorf vann Dragonfly 35 utmärkelsen European Yacht of the Year 2008 i kategorin flerskrovsbåtar. Anledningen var bl a den nya dynamiska designen med många funktionella detaljer, den höga kvaliten och den stilfulla inredningen. Juryn berömde också DF 35 för sin övertygande sjöduglighet under testseglingen i vågor om 3-4 meter, med en toppfart på 22.8 knop.

Mer information om Dragonfly 35 hittar du på Dragonfly.dk.

Specifikationer